ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

-με-βατόμουρα-ροδάκινα-1280x827.jpg
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… Χάρισε στον εαυτό σου και στο σώμα σου αυτό το νόστιμο, θρεπτικό και φωτεινό πρωινό. Το πιάτο δημιουργείται με οποιοδήποτε γιαούρτι ως βάση, ροδάκινα, βατόμουρα και ένα μιξ σπόρων (σουσάμι, σπόροι chia, κολοκυθόσποροι και ηλιόσποροι). Αποτελεί ένα πλήρες πρωινό με σύνθετους υδατάνθρακες, καλά λιπαρά και πρωτεΐνη.
Για 1 μερίδα θα χρειαστεί:
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κ.σ φρεσκοστυμμένο λεμόνι (προαιρετικά)
  • ½ ροδάκινο
  • ½ φλ. βατόμουρα
  • 2 κ.σ λιναρόσπορο
  • 3 κ.σ μιξ σπόρων
Εκτέλεση:
Τοποθετείστε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά από πάνω και όποιο άλλο υλικό της αρεσκείας σας.

Επικοινωνία

noradiet-logo-white

Διαιτολογικό Γραφείο
Νόρα Καρατσικάκη-Βλάμη

Διεύθυνση
Σκαλτσοδήμου 2, Πλατεία Ειρήνης,
Αγρίνιο Τ.Κ.: 301 32
Τηλέφωνο
+30 2641 026 126
Ε-mail
noravlami@gmail.com

Instagram Feed

top τοπ διαιτολόγος διατροφολόγος