Καλώς ήρθατε στο noradiet

Αποστολή μου είναι να σας βοηθήσω να μετατρέψετε τις λανθασμένες διατροφικές σας συνήθειες σε υγιεινές. Το γραφείο μου παρέχει συμβουλευτικές συνεδρίες για έναν τρόπο ζωής βασισμένο στην υγεία και την ευεξία.

Στην πρώτη εξατομικευμένη συνεδρία θέτουμε τους στόχους πάνω στους οποίους θα δουλέψουμε μαζί, συγκεντρώνοντας το ιατρικό ιστορικό, το διατροφικό ιστορικό, καθώς και τον τρόπο ζωής σας (ύπνος, εργασία, άσκηση) με την βοήθεια ειδικών μετρήσεων. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να έχετε μαζί σας πρόσφατες εξετάσεις αίματος και ό,τι κρίνετε απαραίτητο σε σχέση με την κατάσταση της υγείας σας. Επίσης, θα σας ζητήσω να αναφερθείτε στα φαγητά που προτιμάτε, τις ώρες των γευμάτων σας, τον αριθμό τους, εάν τα καταναλώνετε εκτός σπιτιού σε σχέση με την εργασία ή τις δραστηριότητές σας. Εξίσου σημαντικό ρόλο, παίζει η αναφορά στην παρακολούθηση κάποιου προγράμματος άσκησης ή χόμπι, που βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού.

Μέσα από αυτή την πρώτη εικόνα, στηριγμένοι στις προσωπικές προτιμήσεις και συνήθειες, το καθημερινό πρόγραμμα και τις ενεργειακές απαιτήσεις, θα συντάξουμε το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής και το πρόγραμμα των επόμενων συνεδριών. Σε αυτές, το πλάνο θα διαμορφώνεται με βάση την πρόοδο που θα έχει σημειωθεί, τις δυσκολίες που μπορεί να προέκυψαν κατά την τήρησή του, αλλά και τυχόν αλλαγές στον τρόπο της ζωής σας (έξοδοι, ταξίδια, διακοπές, προβλήματα υγείας). Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από τους στόχους, το καθημερινό πρόγραμμα και τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Στόχος είναι η επίτευξη και διατήρηση ενός αντικειμενικού, εφικτού και πάνω απ’ όλα επιθυμητού αποτελέσματος, μέσα από την προώθηση του ιδανικού, για τον καθένα, τρόπου αντιμετώπισης και συντήρησης της υγείας και της ευεξίας.Νόρα Καρατσικάκη Βλάμη Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος MSc Αγρίνιο Διαιτολογικό γραφείο

Επικοινωνία

noradiet-logo-white

Διαιτολογικό Γραφείο
Νόρα Καρατσικάκη-Βλάμη

Διεύθυνση
Σκαλτσοδήμου 2, Πλατεία Ειρήνης,
Αγρίνιο Τ.Κ.: 301 32
Τηλέφωνο
+30 2641 026 126
Ε-mail
noravlami@gmail.com

Instagram Feed

top τοπ διαιτολόγος διατροφολόγος